Burgum

Algemene informatie

Bezoekadres:

Florynwei 1C
9251 MP Burgum
Telefoon: 088-1815030
E-mail: info@mijnhypotheekburgum.nl

Over Mijn Hypotheek Burgum

Download hier ons dienstverleningsdocument

Download hier de werkgeversverklaring

Download hier de tarievenkaart

Medewerkers

Johan Rozendal

Mijn naam is Johan Rozendal. Geboren en getogen in de prachtige stad Dokkum. Het schitterende Friese landschap en haar bewoners maken de streek tot een bijzondere woon- en werkplek. Noord–Oost Friesland is een plek om niet meer los te laten…

“Sizzen is neat, dwaan is in ding”, vrij vertaald doe wat je zegt. Dat is de basis voor een goed , open en eerlijk adviesgesprek. Persoonlijk contact, korte lijnen en lekker dichtbij, die eigenschappen zijn mij op het lijf geschreven.

Al sinds 1991 ben ik werkzaam in de wereld van de financiële dienstverlening. Tot begin 2000 was een grote Nederlandse geldverstrekker mijn werkgever. Het persoonlijke contact, de betrokkenheid en het regionale karakter van Unive Dichtbij zijn de belangrijkste redenen geweest voor de overstap.

Als Erkend Hypotheekadviseur ben ik dagelijks bezig met het adviseren en begeleiden van woning financieringen. Een netwerk van specialisten ondersteunt mij hierbij. De collega’s in de binnendienst, de lokale notarissen en vanzelfsprekend de plaatselijke makelaar. Allen met hetzelfde doel: uw woonwensen realiseren. Een gezonde financiële huishouding begint bij een grondige inventarisatie van uw huidige voorzieningen. Op basis van de uitkomsten van deze inventarisatie kan ik samen met u kijken naar oplossingen en mogelijkheden om invulling te geven aan en rust te creëren in uw financiële huishouding.

Mijn Hypotheek Burgum biedt de mogelijkheid om samen met u de best passende hypotheek en geldverstrekker te selecteren. Bij Mijn Hypotheek staan dienstverlening en service hoog in het vaandel. Onze onafhankelijkheid en uw wensen staan daarbij altijd voorop.
Ik nodig u graag uit voor een gesprek op ons kantoor aan in Burgum, of gewoon bij u thuis. Graag tot ziens

Met vriendelijke groet,

Johan Rozendal

Acties

Op dit moment zijn er geen acties beschikbaar

Vacatures

Momenteel zijn er geen vacatures. Op dit moment zijn er geen vacatures beschikbaar

Contact

Rentestanden

Laatst gewijzigd: 04-04-2017

Het betreffen rentetarieven voor aflossingsvrije hypotheken met Nationale Hypotheek Garantie en gelden voor bestaande bouw.
Eventuele kortingen en opslagen zijn in de rentetarieven niet verwerkt.

Bovenstaande rentetarieven zijn vanaf rentes onder voorbehoud van wijzigingen en dienen slechts ter indicatie. Vraag naar de voorwaarden.

Achtergrond