Drachten

Algemene informatie

Bezoekadres:

Burgemeester Wuiteweg 39-a
9203 KA Drachten
Telefoon: 088-1815030
E-mail: info@mijnhypotheekdrachten.nl

Over Mijn Hypotheek Drachten

Download hier ons dienstverleningsdocument

Download hier de werkgeversverklaring

Download hier de tarievenkaart

Medewerkers

Mijn Hypotheek Drachten voor tweede jaar regiowinnaar Independer Award

Op 17 maart jl. maakte de vergelijkingssite Independer bekend dat Univé Dichtbij met Mijn Hypotheek Drachten voor het tweede, achtereenvolgende jaar winnaar is van de Independer hypotheekprijs ‘Beste kantoor 2015’ in de regio Friesland. In 2014 heeft Univé Dichtbij met Mijn Hypotheek Drachten deze prijs ook ontvangen


De Univé-vestiging heeft gemiddeld een 9,4 gescoord op basis van beoordelingen van klanten op de site van Independer. Het hypotheekadvies van Erkend Hypothecair Planner Jeroen Elgersma heeft de beste prijs-kwaliteitverhouding in regio Friesland en is daarmee uitgeroepen tot regiowinnaar. Bijzonder is dat Elgersma vorig jaar deze prijs ook won met een score van 9,2.


88 Beoordelingen
Adviseurs die aan deze verkiezing hebben meegedaan, kunnen worden beoordeeld door hun klanten op de site van Independer. Mijn Hypotheek Drachten kreeg maar liefst 88 beoordelingen. Ook vulden ruim 30 klanten een kwaliteitscheck in. Met deze check kunnen klanten aan de hand van een vragenlijst controleren of hun hypotheekadviseur alle relevante onderwerpen heeft besproken. De kwaliteitscheck is gebaseerd op een vragenlijst van de Autoriteit Financiële Markten (AFM).


Waardering van de klant
“Persoonlijk, vlot en altijd bereikbaar”, “advies op maat en persoonlijk betrokken”, “een goede adviseur die meedenkt!” is een greep uit de beoordelingen richting adviseur Jeroen Elgersma.
Manager Ruud Linders namens Univé Dichtbij: “Wij zijn erg blij met de bijzonder positieve waardering van onze klanten. Met ons advies helpen wij de klant met het maken van de juiste keus voor een hypotheek, afgestemd op zijn of haar persoonlijke situatie. Dat zoveel klanten de moeite hebben genomen om ons een zeer positieve beoordeling te geven, zien we als erkenning en als aanmoediging om ons te blijven inzetten voor de klant.
Meer informatie over Mijn Hypotheek Drachten, staat op deze webpagina:

https://www.independer.nl/hypotheekadviseur/regio/friesland/drachten/mijn-hypotheek-drachten.aspx

Jeroen Elgersma

Erkend Hypotheekadviseur
E-mail: mijnhypotheek@unive.nl

Graag wil ik mij aan u voorstellen.

Mijn naam is Jeroen Elgersma. Ik ben sinds 2003 werkzaam als Hypotheekadviseur bij Univé Dichtbij. In 1994 ben ik in de wereld van verzekeringen en financieringen beland. Rechtstreeks vanuit de schoolbanken ben ik in dienst getreden bij een plaatselijk gerenommeerd assurantiekantoor, alwaar alle facetten van het vak aan bod kwamen. De reden voor de keuze van specialisatie in hypotheken en levensverzekeringen ligt in het feit er hierbij sprake is van complexe advisering. Het vertalen van ingewikkelde materie naar begrijpelijke en duidelijke taal en het bieden van passende oplossingen vind ik in iedere hypotheekzaak weer een uitdaging.

Het is voor onze cliënten erg interessant dat Mijn Hypotheek van Univé Dichtbij voor hypotheken en levensverzekeringen als onafhankelijk bemiddelaar optreedt en met +/- 35 aanbieders zaken kan doen. Deze onafhankelijkheid staat voorop, waardoor het belang van de klant absoluut gewaarborgd is. Graag neem ik u gedurende het gehele hypotheekproces bij de hand om zodoende samen vanaf de start de finish te bereiken. Hierbij word ik ondersteund door een deskundige binnendienst.

Een correcte dienstverlening staat bij Mijn Hypotheek hoog in het vaandel. Graag nodig ik u uit op één van onze vestigingen of kom ik eens bij u thuis voor een vrijblijvend advies of een oriënterend gesprek.

Met vriendelijke groet,

Jeroen Elgersma

Acties

Dinerbon

Wilt u uw kennis, vriend of familielid ook laten profiteren van onze uitgebreide service, meld ons dan zijn of haar gegevens. Wij zullen alles in het werk stellen dat zij net zo tevreden zullen worden als u bent.

Wordt uw tip omgezet in een nieuwe hypotheek, dan verzilveren wij deze waardecheque en kunt u op onze kosten heerlijk gaan dineren!

Vacatures

Momenteel zijn er geen vacatures.

Op dit moment zijn er geen vacatures beschikbaar

Contact

Rentestanden

Laatst gewijzigd: 04-04-2017

Het betreffen rentetarieven voor aflossingsvrije hypotheken met Nationale Hypotheek Garantie en gelden voor bestaande bouw.
Eventuele kortingen en opslagen zijn in de rentetarieven niet verwerkt.

Bovenstaande rentetarieven zijn vanaf rentes onder voorbehoud van wijzigingen en dienen slechts ter indicatie. Vraag naar de voorwaarden.

Achtergrond