Heerenveen

Algemene informatie

Bezoekadres:

Atalantastraat 30
8448 EZ Heerenveen
Telnr: 088-1815030
E-mail: info@mijnhypotheekheerenveen.nl

Over Mijn Hypotheek Heerenveen

Download hier ons dienstverleningsdocument

Download hier de werkgeversverklaring

Download hier de tarievenkaart

Medewerkers

Jeroen Elgersma

Erkend Hypotheekadviseur
E-mail: mijnhypotheek@unive.nl

Graag wil ik mij aan u voorstellen.

Mijn naam is Jeroen Elgersma. Ik ben sinds 2003 werkzaam als Hypotheekadviseur bij Univé Dichtbij. In 1994 ben ik in de wereld van verzekeringen en financieringen beland. Rechtstreeks vanuit de schoolbanken ben ik in dienst getreden bij een plaatselijk gerenommeerd assurantiekantoor, alwaar alle facetten van het vak aan bod kwamen. De reden voor de keuze van specialisatie in hypotheken en levensverzekeringen ligt in het feit er hierbij sprake is van complexe advisering. Het vertalen van ingewikkelde materie naar begrijpelijke en duidelijke taal en het bieden van passende oplossingen vind ik in iedere hypotheekzaak weer een uitdaging.

Het is voor onze cliënten erg interessant dat Mijn Hypotheek van Univé Dichtbij voor hypotheken en levensverzekeringen als onafhankelijk bemiddelaar optreedt en met +/- 35 aanbieders zaken kan doen. Deze onafhankelijkheid staat voorop, waardoor het belang van de klant absoluut gewaarborgd is. Graag neem ik u gedurende het gehele hypotheekproces bij de hand om zodoende samen vanaf de start de finish te bereiken. Hierbij word ik ondersteund door een deskundige binnendienst.

Een correcte dienstverlening staat bij Mijn Hypotheek hoog in het vaandel. Graag nodig ik u uit op één van onze vestigingen of kom ik eens bij u thuis voor een vrijblijvend advies of een oriënterend gesprek.

Met vriendelijke groet,

Jeroen Elgersma

Acties

Dinerbon

Wilt u uw kennis, vriend of familielid ook laten profiteren van onze uitgebreide service, meld ons dan zijn of haar gegevens. Wij zullen alles in het werk stellen dat zij net zo tevreden zullen worden als u bent.

Wordt uw tip omgezet in een nieuwe hypotheek, dan verzilveren wij deze waardecheque en kunt u op onze kosten heerlijk gaan dineren!

Vacatures

Momenteel zijn er geen vacatures.

Op dit moment zijn er geen vacatures beschikbaar

Contact

Rentestanden

Laatst gewijzigd: 04-04-2017

Het betreffen rentetarieven voor aflossingsvrije hypotheken met Nationale Hypotheek Garantie en gelden voor bestaande bouw.
Eventuele kortingen en opslagen zijn in de rentetarieven niet verwerkt.

Bovenstaande rentetarieven zijn vanaf rentes onder voorbehoud van wijzigingen en dienen slechts ter indicatie. Vraag naar de voorwaarden.

Achtergrond