Mijn Hypotheek is onderscheidend

Hypotheekadvies is maatwerk. Samen met u inventariseert en analyseert onze hypotheekadviseur uw wensen en behoeften. Hierna ontvangt u van hem uitgebreid persoonlijk advies. Het gaat om veel geld en alles tezamen maakt het belangrijk dat u een goed gevoel heeft over onze adviseur.
Bij Mijn Hypotheek werkt niet zomaar een adviseur. De adviseur is goed opgeleid, gecertificeerd, vakkundig en vaardig, maar bovenal aardig en attent. Wij nemen alle tijd voor u, spreken klare taal en komen gemaakte afspraken na. Zo komen geld en gevoel op een prettige manier samen.

Onze visie
Wij willen u totaal financieel advies bieden.

Onze missie
Wij streven hoogwaardige kwaliteit na.

Onze strategie
Wij nemen de tijd om u extra service te bieden.

Onze ambitie
Wij willen onze onderscheidende waarde aan u overbrengen door u alle zorgen uit handen te nemen.

Onafhankelijk advies
Mijn Hypotheek is niet gebonden aan één of meerdere geldverstrekkers. Wij bemiddelen onafhankelijk en daardoor heeft onze adviseur alle vrijheid om samen met u de bestpassende geldverstrekker te kiezen.

Lasten nu, maar ook in de toekomst
Lage maandlasten zijn uiteraard erg belangrijk, maar er zijn ook heel veel andere zaken belangrijk die van invloed kunnen zijn op de maandlasten. De hypotheek moet in alle opzichten bij u passen, nu, maar ook in de toekomst. Onze adviseurs kijken net even iets verder zodat u te allen tijde rustig slaapt.

Hypotheekadvies, maar hoe verder?
Bij hypotheekadvies houdt het bij Mijn Hypotheek niet op. Al het regelwerk nemen wij u uit handen: hypotheekaanvraag, taxatie, invullen formulieren, aanvragen en/of opzeggen verzekeringen, contact met geldverstrekker, notaris of andere betrokken partijen. Nadat de hypotheek tot stand is gekomen zorgen wij voor goede nazorg. Kortom, u kunt uw aandacht richten op bijvoorbeeld de verbouwing of de inrichting van uw nieuwe woning.

Transparantie
Bij wie u ook een hypotheek afsluit, u dient altijd voor het advies te betalen. Bij Mijn Hypotheek zijn de kosten transparant. De kosten van het advies worden vóóraf met u besproken. U heeft de keuze om de adviesnota in één keer of in termijnen te betalen.

Samenwerking
Mijn Hypotheek werkt nauw samen met Univé en Mijn Makelaar. Deze samenwerking kan u voordeel opleveren. Zoek een vestiging bij u in de buurt en kijk of dit voordeel ook voor u geldt.

Achtergrond